Velkommen til en blog om Birkegården, hvor hverdagen er præget af interessen for det simple liv, selvforsyning, håndarbejde og madlavning.

lørdag den 5. maj 2012

Fårefrikadeller m. brændnælder

Da vi fornyligt har slagtet at får, fik vi en del fars i fryseren.
En af de første rette blev disse meget lækre fårefrikadeller m. brændnælder.
Jeg er blevet meget glad for brændnælder i maden, de giver et godt og naturligt vitamin tilskud til kosten.

For at kunne gentage en succes skrev jeg ned, hvad jeg kom i farsen:
500g fårefars
1/2 l. brændnælder
2 skalotteløg
1 æg
3 fed hvidløg
2 tsk vindrue gelé
(en anden gelé kan også anvendes)
ca. 1/2 dl mælk
ca. 1/2 dl grahamsmel
salt
peber

Det hele røres som en almindelige frikadellefars og steges i lidt olie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar